Тотомилионерът от Перник вече похарчил 2 милиона лева

Тотомилионерът от Перник вече похарчил 2 милиона лева | StandartNews.com

Тотомилионерът Росен Русимов все още се двоуми дали да купи „Миньор” (Перник). Това обяви късметлията в предаването „Нека говорят с Росен Петров” по бТВ.

Именякът потвърди, че е възможно да стане собственик на тима, дори се надява да му го подарят. Той бе категоричен, че ако клубът бъде изхвърлен от професионалния футбол, пак ще продължи да съществува.
 
До момента перничанинът е похарчил над 2 милиона лева от печалбата от тотото. Той обясни, че много хора го търсят за пари и той им помага. Подбирал на кой да даде от богатството си, слушал внимателно трогателните истории и преценявал за кой да си развърже кесията.  Дал е повече от един милион на заем, както и по-малки суми, които си записва. Русимов каза и че е успял да инвестира част от парите.

Преди няколко дена тотомилионерът обяви на специална пресконференция, че иска да купии акции на ПФК "Миньор". Перничанинът уточни, че няма да има пари за издръжка на тима, но имал думата на четирима бизнесмени, с които да участва в акционерното дружество.Той не цитира имената им, но спомена, че са от Перник, София и Плевен.

Преди месеци Русимов уцели джакпота в играта 6 от 49, с което стана един от най-известните перничани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай