Топ синоптик смутен от времето! Какво ни каза

Прогнозата на Ванката за капризната есен

Топ синоптик смутен от времето! Какво ни каза | StandartNews.com

Ако трябва да определя какво ще бъде времето през уикенда и в понеделник, най-точната дума е шарено. Точно като есента. На някои места вече валя първият сняг, например на връх Перелик в Родопите.

От друга страна термометрите ще достигнат в понеделник над 28 градуса. Така започна Ванката прогнозата си за времето по Телевизия 7/8.

Утре сутрин температурите ще бъдат от 3-4 до 9 градуса, малко по-високи по морето. Утре през деня ще бъде предимно слънчево, с поява на висока и средна облачност от Северозапад.

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад и ще започне да се затопля. Дневните температури ще бъдат от 18 до 23 градуса, а в неделя ще бъде слънчево, с висока и средна облачност. Повишението на температурите ще продължи и ще бъдат в интервала от 22 до 27 градуса, а в Източна България ще духа слаб южен вятър. В понеделник минималните температури ще са от 9 до 14, а дневните от 23 до 28 градуса.

По-значителна облачност ще има над западната половина на страната, но ще остане почти без валежи наслаждавайте се на есента и на шарената програма на 7/8 Тв, допълни Ванката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай