Топ астролог с лоши новини. За кои зодии декември ще е ад

Прогноза на Павел Глоба

Топ астролог с лоши новини. За кои зодии декември ще е ад | StandartNews.com

Павел Глоба с жестока прогноза за шест зодии. Според хороскопа му, те ще се сблъскат със сериозни изпитания през декември, като три от тях рискуват да ударят дъното.

Представителите на огнения знак Овен сами ще доведат плачевната ситуация до връхната й точка. В последно време те са пленници на вредните си навици и губят връзка с реалността.

През декември ще достигнат критична точка и може да загубят подкрепата на семейството и приятелите, работата и половинката си.

"Спрете, преди да е станало твърде късно", призовава Глоба.

Представителите на зодия Рак трябва да намалят разходите и да започнат да харчат парите си максимално разумно.  

"Ще трябва да приемете, че ще харчите повече от обикновено. Няма нужда да се обвинявате за това, ситуацията постепенно се стабилизира", казва той.

Здравословните проблеми ще се обострят сериозно през декември. Павел Глоба препоръчва незабавно да се консултирате с лекар, за да не доведете ситуацията до трагедия.

През последния месец на годината Рибите ще се превърнат в истинска мишена, казва специалистът. Вселената ще насочи всичките си усилия да съсипе живота им и тежките удари ще валят буквално от всички страни.

"През декември рискувате да останете без работа и препитание. Отношенията с половинката също ще вървят надолу и не е изключено да се стигне до болезнена раздяла.

Свикнали сте да правите скандали. Рискувате да се скарате със скъпи хора. Това може да доведе до стресови ситуации. Опитайте да реагирате на всичко спокойно. Търсете изход от трудни ситуации", съветва Глоба. 

През декември Близнаците ще получат това, към което са се стремили отдавна, пише jenata.blitz.bg.

"През годината сте се отнасяли лошо към семейството и приятелите си. Сега те може да станат студени към вас. Може би някой от вашите приятели ще се отвърне от вас. Преразгледайте поведението си", препоръчва астрологът.

В последния месец на годината представителите на зодия Дева може да преживеят криза в личните отношения. "Трябва да се подготвите за това. Може да осъзнаете, че чувствата ви вече са угаснали. Но това не е повод за отчаяние. Потърсете начини да ги възвърнете отново", съветва Глоба.

"Скорпиони, приятелите ви едва ли ще оправдаят очакванията ви. Ще осъзнаете, че можете да разчитате само на себе си. В новата година ще влезете само с най-верните и надеждни съмишленици и приятели", казва специалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай