Топ 3 начина за влизане във форма след празниците

Лесни за изпълнение

Топ 3 начина за влизане във форма след празниците | StandartNews.com

По време на празниците обилното похапване може да довете до чувство на вина и усещане за натрупани килограми. Със спазването на следващите 3 активности, лесно ще изхвърлите токсините и определено ще се почувствате по-добре. 

1. Ходене пеша - ходенето е лесен начин да бъдете физически активни. Подобно на много други упражнения, ходенето с подходяща интензивност може да помогне, да изгори няколко допълнителни калории. Освен това то помога и за редуцирането на мазнините. 

2. Чай от мента -вечер преди лягане изпийте една чаша с чай от мента. Редовното пиене на ментов чай може да ви е от полза, ако се борите с излишното тегло. Чаят от мента помага за отслабване, тъй като има диуретичен ефект. Той извежда излишната вода от тъканите, като спомага за намаляване на водния целулит и мастната тъкан.

3. Похапване на ябълки- една ябълка на ден е способна да стопи излишните килограми. Ябълките са бедни на натрий, калории и мазнини.Те осигуряват завидно количество фибри, витамини, минерали, антиоксиданти и други хранителни вещества, които ускоряват метаболизма и процеса на топене на подкожните мазнини.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай