Тончо Токмакчиев: Ковид не е просто грип

Актьорът и семейството му прекарали вируса тежко

Тончо Токмакчиев: Ковид не е просто грип | StandartNews.com

Тончо Токмакчиев и семейството му боледували тежко от коронавирус. Това съобщи самият актьор в интервю и разкри, че майка му и съпругата му дори са били приети в лечебно заведение заради усложнения. За щастие и тримата сега са добре, но комикът още е на тръни от последствията от вируса.

"В болницата видях какви ли не неща. Мога от личен опит да кажа, че Ковид-19 не е просто грип. Нещо много по-сериозно е. Преминах през всички фази на заболяването. Първо започнаха да ме болят ставите. След това се появи температура, която за няколко часа падна, ала ми се запуши носът. По-късно имах и кашлица. Вирусът не оставя организма на мира. Тъкмо си мислиш, че си се оправил, и се появява нещо ново. Гадна работа. Доста неприятно е", обясни Токмакчиев.

"Съпругата ми 20 дни бе в болница. Беше в много тежко състояние. Майка ми изкара 10 дни в болница. Аз го прекарах най-леко от трима ни. Ала тепърва ще установяваме последствията, които коронавирусът причинява на организма ни", каза още Токмакчиев пред "България днес".

Комикът твърдо подкрепя масовата ваксинация. Според Тончо само това е начинът пандемията да бъде овладяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай