ТИР премаза млада жена при Боаза

ТИР премаза млада жена при Боаза | StandartNews.com

Търговище. Млада жена загина на място при тежа катастрофа на пътя София-Варна в прохода Боаза. Инцидентът е станал днес малко преди 10 часа сутринта, информираха от Областната дирекция на МВР в Търговище.

25-годишната Д.В. пътувала на предната седалка до шофьора на сливенски „Опел Вектра”. Тя и 27-годишният шофьор К.К. са от котелското село Градец.

Те се движели посока към Омуртаг, когато при движение с несъобразена с пътните условия скорост при мокър асфалт, на ляв завой шофьорът изгубил контрол над управлението на автомобила.

Колата, завъртайки се на дясната си страна, навлязла в лентата за насрещно движение и се е блъснала в идващия насреща товарен автомобил “Скания”, с пловдивска регистрация, с прикачено към него полуремарке.

Жената загинала на място, премазана между смачканите ламарини. Шофьорът пък е настанен в болницата в Търговище с множество фрактури по тялото и с опасност за живота.

На тираджията била взета проба с дрегер за евентуално наличие на алкохол в издишания въздух, която е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай