ТИР и влекач се удариха край Шумен, има загинал

ТИР и влекач се удариха край Шумен, има загинал | StandartNews.com

Шумен. Тежка катастрофа е станала около 19 часа на главен път Шумен-Силистра в участъка между пътните възли с главен път Русе-Варна и автомагистрала „Хемус" край село Панайот Волов, съобщи "Фокус", цитирайки ОДМВР-Шумен.

По първоначални данни са се ударили товарен автомобил „Мерцедес", със софийска регистрация, превозващ газ, движещ се в посока автомагистрала „Хемус" и влекач „Мерцедес", с търговищка регистрация, движещ се в посока главен път Русе- Варна. На място е загинал водачът на автомобила със софийска регистрация, а водачът на влекача е откаран в МБАЛ -Шумен. Движението в посочения пътен участък е преустановено, като се осъществява по маршрут главен път Русе-Варна, автомагистрала Хемус".

Полицейски екипи регулират дивжениетокрай град Шумен на пътен възел „7-ми километър" на главен път Русе-Варна, разклон Силистра, на АМ „Хемус", изход за град Шумен и на пътен възел на АМ „Хемус" с главен път Силистра – Шумен, край село Панйот Волов. Няма данни за изтичане на газ. На мястото на инцидента работят служители на ОДМВР-Шумен и ОУПБЗН-Шумен. Предстои да бъде извършен оглед от следствено оперативна група. Водачът на влекача е 23-годишен мъж от град Търговище. Изпробван е с техническо средство, като не е отчетено наличие на алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай