Тежка загуба разтърси Камен Воденичаров

За мен тази година беше трудна, призна актьорът

Тежка загуба разтърси Камен Воденичаров | StandartNews.com

За мен тази година беше трудна, загубих баща си, имах тежки дни. Забелязвам обаче, че има малко повече усмихнати хора по улиците. Ние свикнахме винаги да сме малко по-кисели, винаги да намираме проблеми дори там, където ги няма.

Това каза в ефира на Euronews Bulgaria актьорът, водещ и режисьор Камен Воденичаров.

"Аз мисля, че нашето щастие се случва въпреки политиците, защото фокусът на политиците е в това как нещо да се направи така, че да има изгода за тях, как да бъдат направени проектите така, че да може нещо да се открадне. Те сякаш не се интересуват от щастието на хората. Филмът "Цената на властта", в който участвам, разглежда точно това. Знам, че има хора, които се опитват да правят нещата така, както пише по книгите. Българската политическа класа обаче не е на нивото на историята", добавя още Воденичаров.

Факт е, че в днешно време няма толкова добри телевизионни предавания, които да правят сатира. Тя обаче продължава през интернет, както и чрез изключително талантливи карикатуристи, заяви още актьорът и заключи, че "днешните политици са доста по-сприхави и нервни от тези, които ни управляваха през 90-те години".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай