Текстилният бос Едоардо Миролио ранен в жестока катастрофа

Текстилният бос Едоардо Миролио ранен в жестока катастрофа | StandartNews.com

Две жени са загинали на място в касапницата на магистрала Тракия

Текстилният бос Едоардо Миролио е пострадал в жестока катастрофа на магистрала Тракия. На място са загинали две жени, които пътували в колата. В катастрофата е ранен и втори италианец, който е шофирал автомобила „БМВ 530 ексдрайв".

"Касае се за самостоятелен пътен инцидент, без да има катастрофа с друг автомобил. Причините се изясняват", съобщиха от полицията. Според неофициална информация, автомобилът е излетял от пътя и се е преобърнал няколко пъти. Не е изключено водачът да е шофирал с превишена скорост и да е изгубил контрол върху управлението на скъпото возило.

Инцидентът е станал в събота на обяд на магистрала Тракия в отсечката между Ямбол и Сливен. 57-годишният Едоардо Миролио и приятелят му Джорджио Д., който е бил зад волана са получили леки наранявания. Те са откарани в ямболската болница без опасност за живота. Загиналите жени, които са ги придружавали са 23-годишната Мария Т. от с. Бяла, обл. Сливен и 47-годишната румънска гражданка Дениса Д. По всяка вероятност те са седели на задната седалка и не са ползвали обезопасителни колани.

Италианецът Едоардо Миролио е един от най-големите работодатели в страната. Той притежава няколко фабрики за производство на текстил в регионите на Сливен и Ямбол, а за него работят над 2 000 души.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай