Теди Духовникова няма проблем с голотата

Теди Духовникова няма проблем с голотата  | StandartNews.com

Актрисата вярва в Господ и се радва на чуждото щастие

Теодора Духовникова е абсолютен професионалист и за нея не са проблем голите сцени, стига да са драматургично обосновани. "Да се събличам гола не ме притеснява. Имала съм предложения от различни списания, но не ми е интересно. В киното не ми е проблем да се събличам. В България обаче това не се заплаща повече", призна звездата от сцената и екрана в "Събуди се" по Нова телевизия.

А за снимката, на която тя се целува с Калин Врачански и породи слухове за връзка, Теди каза, че не значела нищо за нея и допълни: "И сега като го видя, бих го целунала". Със съпруга й Стефан са заедно 15 г. и нямали проблеми с доверието и ревността. "Дали сме си свобода. Когато на един човек му дишаш във врата, не е добре. Той знае колко много значи за мене и не ме ревнува", каза още Духовникова.

Едно от нещата, които сексапилната актриса най-много харесва в себе си е, че може да се радва на нечие щастие. В изблик на откровеност Теодора призна и че се е обърнала към религията. "Защото е много хубаво да вярваш в Господ. Той стои на трон и иска да види, че и ти стоиш на трон", поясни тя. С едно изречение тя се характеризира като "човек, на кого му е ужасно интересно да живее".

Теди няма да почива това лято, защото активно снима два филма, които поглъщат времето й. Става дума за нов български - „Вездесъщият" и американски за зомбита, който се реализира в Бояна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай