Тайните на Диляна Попова

Моделката актриса винаги е във форма, като никога не си позволява да се отпусне нито за момент

Тайните на Диляна Попова | StandartNews.com

Диляна Попова може вече да е на 40, но по-младите госпожици със сигурност завиждат за безкрайната й красота. Моделката актриса винаги е във форма, като никога не си позволява да се отпусне нито за момент. Тя спортува често и интензивно във фитнеса, а понякога провежда и тренировки по бокс, които й действат терапевтично и разпускащо. Попова споделя, че работи с личен треньор, който я нахъсва и е много строг към нея.

Диляна не е прекалено строга с диетата си. Храни се здравословно, а когато забележи, че е наддала, просто ограничава порциите и намалява въглехидратите. Красавицата е фен на Лунната диета - хранителният режим се използва за детоксикация на организма и се прилага спрямо различните фази на небесното светило.

Лунната диета представлява 24-часово гладуване - консумация само на течности. Луната преминава през 4 фази: новолуние (когато не може да се види в небето), първа четвърт (около 6 дни след младата луна), пълнолуние (когато е като пълен кръг) и последна четвърт. Диетата започва в часа, в който луната навлиза в нова фаза и завършва в същия час на следващия ден. Обикновено се прилага два пъти месечно.

По време на диетата се препоръчва да изпиете 2-4 литра течности, а най-добре е това да бъде вода. Допустимо е и консумацията на чай без захар. Когато почувствате глад, направете си домашен сок от плодове или зеленчуци без допълнително да подправяте. Не трябва да се консумира мляко, а също забранен е и алкохолът.

Попова разкрива и интересен бабин трик, с който поддържа кожата си блестяща и сияйна. Тя е научила рецептата от свой приятел и сега ежедневно я прилага. Тайната не е свързана със скъпи кремове или забъркване на маски с продукти от кухнята. Необходима е единствено много студена вода. Всяка сутрин манекенката измива лицето си 12 пъти с ледената течност. После прави лек масаж и нанася хидратиращ крем. Диляна е категорична, че този метод работи безотказно, защото студената вода свива порите и освежава лицето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай