Тайни снимки на Джоли – онлайн хит

Брад Пит снима Анджелина по поръчка на „W Magazine“

Тайни снимки на Джоли – онлайн хит | StandartNews.com

Тайни снимки на Анджелина Джоли, правени от Брад Пит по време на щастливото им брачно и любовно партньорство, плъзнаха из социалните мрежи. На тях една от най-красивите жени в света изглежда абсолютно непосредствено – бременна, с децата или правеща смешни физиономии.  Кадрите са били поръчани на Пит от списанието „W Magazine“ и в това няма нищо странно, тъй като всички знаят за неговата страст по фотографията.

„Снимките на Брад ми харесват – резултатът е напълно удовлетворяващ. Той подхожда много сериозно към увлечението си и обожава да прави най-сложните кадри. Колкото повече ги гледам, толкова повече осъзнавам тяхната уникалност. Брад изпипва всеки детайл, за да постигне съвършенството“, любезно коментира Джоли за изданието. Въпросните фотоси дълго време са били в личния архив на Пит и Джоли, но сега плъзнаха из интернет.

Тези дни снимки и на самия Пит се развъртяха в онлайн пространството. От тях стана ясно, че Брад не се е подстригвал през цялата досегашна карантина. Защото – за разлика, примерно, от Майли Сайръс, чаровникът нямал доверие на аматьори фризьори. Папараците заковаха кинаджията, докато той се срещна с Фли от Red Hot Chili Peppers по пътя към съседното имение на Джоли, където празнуваха рождения ден на дъщеря им Шайло, която иска да става момче. Напоследък все по-често се чува, че Брад и Анджелина са постигнали съгласие за възпитанието на шестте им деца – три биологични и три осиновени. „Шайло е много близка и с двамата си родители. Брад се гордее с нея, тъй като тя иска да остане вярна на желанията си“, казал  близък на голямата фамилия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай