Тайната пада! Ето кой сяда в стола на Сашо Кадиев

Млад актьор става екранна половинка на Деси Стоянова

Тайната пада! Ето кой сяда в стола на Сашо Кадиев | StandartNews.com

Тайната пада. Младият актьор Кирил Недков е най-вероятният наследник на Александър Кадиев като водещ на „Преди обед” в Би Ти Ви, съобщи Шоу БЛИЦ.

Любопитството около предаването расте, откакто Кадиев обяви през сълзи в петък, че това е последното му предаване. Напуска, за да поеме по свой път.

Актьорът Мариан Бачев и Николаос Цитиридис обявиха един след друг в ефира на „Преди обед”, че ще наследят Кадиев на диванчето до Деси Стоянова, но още в петък стана ясно, че това е шега. А телевизията ще поддържа до последно интригата за новия водещ. Тя ще падне окончателно наесен, защото от 24 юли шоуто е в лятна ваканция.

Фаворитът вече е ясен – Кирил Недков, който изигра бармана Антон в сериала „Мен не ме мислете”.

Кирил Недков беше сред петимата кандидати за наследници на Кадиев, които телевизията изпробва в двойка с Деси Стоянова през пролетта. Тогава титулярният водещ имаше гастроли из Европа, а после – и кратка ваканция за рождения ден на половинката си Ивелина Чоева, с която смятат да се женят. В седмицата, в която го нямаше на екран, като партньори да Стоянова се пробваха актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев и Антоан Петров и журналистът Антон Биров.

33-годишният Кирил Недков е актьор от Младежкия театър в София. Тази пролет той получи престижната награда „Аскеер” за поддържаща мъжка роля в спектакъла „Арт” от Ясмина Реза на режисьора Владислав Стоименов. През годините е имал участия в доста тв сериали и винаги е правел добро впечатление с работата си, но никога досега не му е давана главна роля на малкия екран. В третия сезон на „Откраднат живот” на Нова тв той играеше спортист, настанен за лечение в болница, който има връзка с героинята на Луиза Григорова.

Във „Войната на буквите” на БНТ получи масово одобрение от зрителите с образа на големия син на цар Симеон – Михаил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай