Петък,

2 зодии да се готвят! Думите на Тамара Глоба

От: Агенция Стандарт -
16252
2 зодии да се готвят! Думите на Тамара Глоба
A
A
A

Руският астролог Тамара Глоба предупреди, че за две зодии май ще бъде труден месец.

Дева

В живота на Девите настъпват кардинални промени, смята астрологът. Според Тамара Глоба, ако първата половина на май беше белязана от значителни разходи, както и проблеми с роднини и приятели, то от 15 май работохолиците и перфекционистите трябва да напуснат собственото си гнездо.

Озовалите се на път Деви ще срещнат любов и приятелска подкрепа. Деловите представители на знака ще имат късмет в бизнеса, т.к. по пътя ще бъдат посетени от нови идеи, ще се появят нови контакти и проекти.

Но трябва да внимавате с временни затруднения, които могат да провокират промени в обичайния ви работен график. Глоба е сигурен, че всички тези трудности ще доведат до отличен резултат, така че не се страхувайте от тях, а просто се заемете с бизнеса и ги преодолейте.

Водолей

Ефирният и талантлив знак през май може да очаква промяна в кариерата и у дома. Ако на работа се появят нови цели, тогава домашният кръг ще бъде попълнен с нови хора. Освен това звездите обещават изненади: любими хора, които преди това са напуснали Водолея, може да се върнат.

Глоба казва, че онези представители на знака, които са преодолели трудностите през първата половина на май, ще получат „компенсация“ през втората половина на май, което ще засегне не само финансите, но и всички фронтове. Общият късмет ще позволи на Водолеите да се изразят напълно, от страх да не предизвикат недоумение и недоволство от ексцентричността на околната среда.

Най-добре е да напуснете зоната на комфорт и да тръгнете на път, казва Глоба, пише glasnews.bg. В крайна сметка на Водолеите, които пътуват, са гарантирани любов и творчески прозрения.

От 15 май можете да решите и много жилищни проблеми. А след 20-ти представителите на знака трябва да обърнат внимание на здравето и личния живот.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com