Сватбени камбани бият за шеф Таралежков! Кой е късметлията?

Александър Таралежков живее в Англия вече повече от 15 години

Сватбени камбани бият за шеф Таралежков! Кой е късметлията? | StandartNews.com

Александър Таралежков, новата звезда от шоуто на бТВ „Мастършеф”, не крие от най-близките си, че е гей, който се готви за сватба с тъмнокож мъж. Това подшушнаха пред „Уикенд” отлично запознати източници от шоусредите. Синеокият готвач отдавна имал сериозна връзка с преуспяващ брокер. Двамата живеели заедно в Англия.

Още с първите си появи в „Мастършеф” Александър Таралежков направи много добро впечатление на зрителите не само с уменията си в кухнята, но и с позитивното си отношение към участниците в шоуто, както и с чувството си за хумор. Много от представителките на нежния пол се впечатлиха и от сините му очи и интересен стил на обличане. Те обаче нямат никакъв шанс с младия кулинар, тъй като той няма интерес към връзки с жени.

Александър Таралежков живее в Англия вече повече от 15 години. Мести се там като студент, за да учи продуктов дизайн. Бързо се издига в тази професионална област, но същевременно започва да проучва и различни национални кухни. Постепенно се увлича по готвенето, а в разгара на пандемията създава и собствен ресторант. Едновременно с това започва да се изявява с кулинарна рубрика в популярния вестник „Гардиън”.

Благодарение на шоуто на бТВ сега той е звезда и в България. Зрителите масово споделят мнение, че е най-симпатичният в новото жури на кулинарния формат. Много от тях са дами, за които не е ясно дали подозират, че живее с мъж и се гласи за еднополов брак. На всички обаче им правят впечатление странните бижута, с които готвещият дизайнер се появява пред камерите. Той редовно се кичи с дебели синджири около врата, носи брошки, перли, обички с висулки, пръстени с огромни цветни камъни и се облича изключително екстравагантно, а веднъж дори се появи в ефир с шотландска поличка.

Шеф Таралежков не крие сексуалните си вкусове, но изрично е бил помолен от продуцентите на „Мастършеф” да не коментира публично тази тема в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай