Сватбарите предпочитат Добруджанското Черноморе

Сватбарите предпочитат Добруджанското Черноморе | StandartNews.com

Все повече места по Добруджанското Черноморие са предпочитани от млади хора за техния най-важен ден – сватбения. Доскоро хит сред местата за брак бе Двореца в Балчик, който продължава да привлича младоженци от близо и далеч – както изцяло чужди двойки, така и двойки, при които единият от двамата съпрузи е българин. Над 50 са заявките за сватбени тържества през летните месеци в Двореца. Сред най-предпочитаните места за тържеството е Нимфеумът, който представлява естествена арка. Отскоро обаче все повече заявки получава и комплекс „Бялата лагуна", разположен на живописния бряг между Каварна и Балчик. Вече пет двойки вече са заявили дати за сватбени тържества, съобщава изпълнителният директор на „Бялата лагуна" Йовка Страшилова, като допълва, че румънски младоженци отсега са резервирали дата за сватбата си през септември.

„Предлагаме възможност на младоженците сами да изберат къде да бъде тяхната сватбена церемония – на плажа, където могат да усетят романтиката от тихия шепот на вълните, или на зелена поляна, от която се разкрива прекрасна гледка към синята морска шир" – разказа още Страшилова.

За това, че „Бялата лагуна" е перфектното място за най-важния ден в живота на едно семейство – сватбата, своите впечатления сподели и Димитър Антонов. „Синът ми и неговата съпруга избраха „Бялата лагуна" за сватбения си ден. Там има невероятно съчетание на природа , запазена от урбанизация и високо качество на услугата. Двамата толкова харесаха мястото, че резервираха и медена ваканция през юни в комплекса", сподели Антонов.

Младоженци избират и живописния нос Калиакра за сватбения ден, както и други комплекси в региона, разположени на брега на морето. Предпочитано място са и голф комплексите в региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай