Супербаби удариха мацките в земята

Супербаби удариха мацките в земята | StandartNews.com

Грета Кралева и Дони Василева развихриха чар и таланти на зрелищния конкурс

Страхотни мадами в пика на своя чар и прелести се развихриха преди вечер на конкурсите "Мисис Баба" и "Grandma Universe". С бг титлата се окичи ефектната акушерка Грета Кралева - неслучайно шоуто се случва всяка година на 21 януари. Изисканата брюнетка победи в оспорвана битка, започнала далеч преди финалното зрелище в "Монтесито". На първия кръг са се появили 200 кандидатки за слава, на втория са останали 12, на третия - 4. Тъкмо те влязоха в директна конкуренция, за да докажат на живо пред светското общество, че истинската жена, баба на внуците си, няма възраст - поддържана, със самочувствие и кариера. Миналогодишната победителка Дони Василева, която предаде короната, пък представи България в петото издание на международната надпревара. Звездата от тв реалитито "Фермата" разби всички със супертанц в дует с Атанас Месечков. Така знойните хубавици от 15 държави - Сингапур, Испания, Филипини, Латвия, Канарски острови, Русия - останаха в сянката й, въпреки че и между тях имаше доста атрактивни еви.

Грета Кралева, която спечели титлата "Мисис Баба" 2016 на финалната церемония на конкурса в "Монтесито", демонстрира артистичност в представянето на типичен акушерски ритуал. Жени от Пасарел в национални носии бяха в поддържащите роли, поканени от победителката, която е административен директор в болницата "Свети Лазар". Дони Василева се разкърши като истинска шампионка в обятията на Атанас Месечков. Асът от "Денсинг старс" я завъртя шеметно над главата си сред аплодисментите. Дони обаче омая журито и зрителите с още нещо - с рокля в стила на нашите царици от Средновековието. "На всеки конкурс българките дефилират с фолклорно облекло, но аз искам да покажа, че сме имали и славна история", коментира тя. Василева е дипломиран дипломат, автор е на текстове за песни. Само на 44, тя има две дъщери и двама внуци - момче на 7 и момиче на 4.

Журито, в което участваха само нежни създания, беше доста затруднено, когато трябваше да оценява дарбите на претендентките. Представителката на Филипините се разкърши в бойното изкуство муай тай по сутиен и къси панталонки. Рускинята, само на 38, пя като същинска Алла Пугачова - при това с двама яки мужики като балетисти. Испанката - истинска Кармен, макар и в жълто - отприщи глас като за Евровизия и отгоре. Публиката избухна в овации. Докторите Валентин Николов и Валентин Лачев споделиха възхищението си от огнената дама.

Домакин на международния конкурс с продуцент Меги Савова беше първата "Мисис Баба" Капка Амзина. Тя и колежката й Татяна Трайкова водеха на български и на английски. Събитието по традиция имаше и благотворителен характер. Средствата бяха предоставени на КГБ - Клуб на готините баби, които ще ги дарят на студентите със специфични потребности, над които са поели шефство. Подгласнички на Грета станаха пасторът Ваня Димитрова от Стара Загора, Нели Иванова и счетоводителката Стефка Иванова от София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай