Супер секс ли? Само на кино!

На екрана винаги има оргазъм – а дали в живота е така?

Супер секс ли? Само на кино! | StandartNews.com

Секс сцените в киното по традиция изригват в триумф на интимните отношения. А ако главната героиня не е с точния партньор, минава към следващия. Но дали в живота всичко се случва така, както го гледаме на екрана?  Ето примери за това как се заблуждаваме, че красивите кадри от поредния филм могат да се получат едно към едно и в леглото ни. 

  1. Нейното бельо винаги е като от витрина на „Ла перла“. Да не говорим за бримка на чорапа или за неизбръснати крака или мишници.
  2. Във филмите любовна игра липсва – там всичко се случва много бързо, защото продуцентът винаги бди за времето, което изяжда бюджета. Така че само за няколко минути героите трябва да се настроят и възбудят – а на живо никой не обича подобни маратони.    
  3. На екрана всички стенат в еротичен екстаз  - като по ноти, като изпълнители в саундтрака. Няма смущаващи или компрометиращи изискаността звуци. В реалността е доста по-драматично – особено, когато във влагалището попадне въздух. Или, не дай, Боже, някой от партньорите да получи атака, която ще го принуди да изпусне стомашни газове.    
  4. Дамите в киното никога нямат нужда от лубриканти – те са винаги готови за подвизи и слава като истински пионерки и комсомолки. Мачовците пък никога не искат презервативи – неслучайно Холивуд е толкова гъсто населен.
  5. Във филмите двамата винаги свършват едновременно – може би синхронният оргазъм е задължителен момент от репетициите?!
  6. В киното никога няма секс играчки – не говорим за порно филмите или за колекцията от вибратори на Саманта Джонс.
  7. На екрана всички се събличат елегантно и съблазнително. Коприната се свлича по раменете й, той обаче винаги се освобождава от дънките извън обсега на камерата. И никой не се спъва в гащи и крачоли,  нито пък казва „Момент“, за да разкопчае колана си или за да свали чорапите си.         

8. Първият секс във всеки сценарий винаги е перфектен – явно, че във Фабриката за мечти има инструкции и за това.  Излишно е да казваме, че никой от нас не вярва в тази измама.   

9. Почти няма филм, в който вече напълно задоволените главни или не дотам главни герои да се отправят към тоалетната след умопомрачителния в дует оргазъм. Както се знае, в действителността е тъкмо обратното – всеки гледа да се добере пръв до сакралното място. 

10. Сексът в киното почти никога не е прекъсван от случайно разбудили се деца и кучета, на които им се пишка.

11. Пред камерите всички пози изглеждат супер удобни. Дали пък не тренират тайно художествена гимнастика?   

12. Сексът в киното винаги е щастлив – няма комични и неловки ситуации, няма скука, само еуфория.  

 

     

 

  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай