Стрелецът да се прицели добре, Скорпионът да не вади жилото

Ето какво показват звездите

Стрелецът да се прицели добре, Скорпионът да не вади жилото | StandartNews.com

ОВЕН

Не всичко ще е толкова просто, колкото ще изглежда на пръв поглед. Не бързайте с изводите. Търпението, вниманието към детайлите и способността не само да събирате информация, но и да правите правилни изводи от нея, ще ви бъдат много полезни днес. Ще възникват неприятни спорове.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да е лесен, но за сметка на това, ще е ползотворен. Проблеми ще възникват там, където най-малко сте ги очаквали. Но докато останалите ще се чудят как да действат, вие ще намирате изход. Опитът, натрупан по-рано, ще ви бъде полезен. Благодарение на него ще намерите верния път към целта. 

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на деня е подходяща за решаване на финансови въпроси, както и за сключване на сделки. Ще имате възможност за значително увеличаване на доходите. Следобедът е добро време за комуникация. Разбирате се добре с хората и лесно ще намерете нови приятели. 

РАК

През първата половина на деня са вероятни приятни изненади. Това е подходящ момент за работа, като спокойно може да се захванете с напълно нови дейности. Бързо ще напреднете с тях. Следобедът е подходящ за събиране на информация, проверка и анализ на факти. 

ЛЪВ

Обърнете внимание на идеите, които се появяват сутринта. Може да се натъкнете на нещо полезно. Твърде рано е да споделяте плановете си. Трябва да решите няколко въпроса наведнъж, затова не разсейвайте с дреболии. Не е изненадващо, че вечерта ще се чувствате много уморени.

ДЕВА

Не бива да разчитате на лесни успехи и победи днес, но можете да се върнете към стари неща и да решите въпроси, върху които напоследък сте мислили задълбочено. Денят е подходящ за работа с документи. Комуникацията с най-близките ви радва, но ще имате нужда да останете насаме със себе си.

ВЕЗНИ

Днес е по-добре да се занимавате с обичайните си дейности. Можете да се върнете към въпроси, които многократно и неуспешно сте се опитвали да разрешите. Този път звездите ще бъдат на ваша страна и всичко ще се получи. Важно е да избягвате претоварването и стресовите ситуации, така ще запазите силите си. 

СКОРПИОН

Днес ще сте по-емоционални от обикновено, ще приемате всичко присърце и ще реагирате на всякакви дреболии твърде остро. Вероятни са някои недоразумения или досадни инциденти, но няма да имат неприятни последици, ако запазите спокойствие. Вечерта обещава романтични изненади.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте днес. Това е денят, в който ще е по-лесно да постигнете целите си, ако действате без суматоха. Не винаги ще е възможно да се придържате към плана, съставен по-рано, но за сметка на това ще имате време да обмисляте всяка стъпка. Вероятни са неочаквани, но приятни новини.

КОЗИРОГ

Има много неща, за които да помислите в началото на деня. Не бъдете мързеливи и  проверявайте информацията, която получавате. Някой може неволно да ви подведе. Със сигурност ще намерите начин бързо да се справите с ангажиментите си и да си осигурите повече време за почивка.

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден, макар и донякъде непредсказуем. Много от вас ще се учат в движение, и опитът който ще натрупате, скоро ще ви бъде полезен. Ще получите и неочаквана подкрепа. Денят е подходящ за финансови операции и сключване на сделки. Възможни са необичайни срещи. 

РИБИ

Днес сте особено подозрителни и се съмнявате във всичко. От една страна, това не е толкова лошо, тъй като ви позволява да избягвате грешки. От друга страна, обаче, губите ценно време, опитвайки се да стигнете до истината. Ако намерите баланса, денят може да се определи като успешен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай