Страшна драма с Меси. Животът му се преобръща

Той и съпругата му Антонела Рокуцо преминават през най-трудния си период

Страшна драма с Меси. Животът му се преобръща | StandartNews.com

Животът на осемкратния носител на "Златната топка" Лионел Меси се преобръща на 180 градуса. Той и съпругата му Антонела Рокуцо преминават през страшна драма, а са заедно от 20 години.

Медиите в родината му твърдят, че футболистът на Интер Маями е имал връзка с аржентинска журналистка и това е станало публично достояние няколко дни преди връчването на "Златната топка" в Париж. Лео и Антонела са пред развод, а от известно време двойката не харесва и публикациите си в инстаграм.

Журналистката е София Мартинес, която редовно отразява мачовете на "албиселесте", независимо дали са у дома или в чужбина. Блондинката дори има снимки и видеоклипове с Меси в своя Instagram.

Местни медии смятат, че именно Мартинес е причината за кризата в семейството. Дори има информация, че отношенията между Меси и Рокуцо не са никак добри и двамата спят на отделни легла в своя дом.

Не е изключено всичко това да е причината за проявената агресия от страна на световния шампион, предава бТВ.

В последните два мача на националния отбор той влезе в сериозни конфликти с противникови играчи.

Меси и Рокуцо са женени от 2017 г., но са заедно от тийнейджърските си години и имат три деца.

Засега нито Лионел Меси, нито Антонела Рокуцо са реагирали на слуховете. Съпругата на Сеск Фабрегас и близка роднина на семейство Меси коментира новината:

„Що за публикация е това, която няма никакъв смисъл....и дори не е правилна", написа Даниела Семаан в Instagram.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай