Стивън Сегал разпуска с кубински танцьорки и учи децата на айкидо

Стивън Сегал разпуска с кубински танцьорки и учи децата на айкидо | StandartNews.com

Бургас. Популярният холивудски актьор Стивън Сегал разпуска с кубински танцьорки в Свети Влас. Той е бил засечен миналата нощ в едно от хитовите заведения в курорта да се забавлява с балерините от "Хабанос" в компанията на бизнесмена Йордан Динев.

Заедно с тях е бил и кметът на Свети Влас Иван Николов, който пък връчи на екшън героя почетния знак на града за изключителен принос за популяризирането на региона като световна туристическа дестинация. Както самият Стивън Сеган обяви, намерението му е да рекламира Свети Влас на азиатските пазари. Сегал бил очарован от българската кухня, но най-много обичал да похапва прясна риба и морски дарове.

Негови фенове разкриха, че е отседнал в луксозния 5-звезден хотел "Палас" на първа линия в Свети Влас. Холивудският актьор с удоволствие се съгласил да помогне в тренировките по айкидо на ученическите отбори от Бургас, Несебър и Поморие. Преди ден той събрал хлапетата в амфитеатър "Арена" в Свети Влас и в продължение на няколко часа ги обучавал. "Айкидо е преди всичко бойно изкуство.

Обърнете специално внимание на неговоот единение с природата. Случили ли се да излезе срещу вас човек с оръжие, трябва да знаете, че няма правила - използвате всичко, което сте научили от айкидото", обявил Сегал пред бъдещите каратисти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай