Стефан на Гала приюти нейна репортерка зад гърба й

Не знам какво прави тя там, но съм малко притеснена, призна водещата на "На кафе"

Стефан на Гала приюти нейна репортерка зад гърба й | StandartNews.com

Стефан на Гала и репортерката на "На кафе" Ася се събраха тайно зад гърба на водещата. В ефир блондинката разкри своите притеснения, че красавицата е в дома й заедно със Стефан.

"Не знам какво прави тя там, но съм малко притеснена, въпреки че тя ми е приятелка. Ася е много красива жена, каза ми, че ще има много голяма изненада за мен", разказа Гала. "Вече съм много притеснена, Ася не ми вдига телефона", продължи тя.

След това самата Ася прати клипче на водещата, на което са заедно със Стефан и още повече я подразни. Оказа се обаче, че гостуването й в дома на шефката е с цел, за да покажат нови методи за пролетно почистване.

Стефан и Ася започнаха демонстрацията, но Гала не остана доволна. "Абсолютно замазаха прозорците! По масата беше пълно с някакви боклуци, лошо ми става! Но ми прави впечатление, че добре се разбират", възмути се водещата.

"Гала, на мен ми направи впечатление, че двамата си довършваха изреченията. А когато двама души се харесват, търсят повод да се видят. А тези показаха прахосмукачка за лаптоп и ти запушиха тоалетната!", игриво подразни шефката си Жоро Блажев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай