Стар ухажор пак налази Йорданка Христова

Данчето била лично поканена от него да лети до египетската столица Кайро

Стар ухажор пак налази Йорданка Христова | StandartNews.com

Звездата на родната естрада Йорданка Христова е ухажвана от един от най-богатите мъже в Близкия изток. 80-годишният милионер Роже хвърлил око на певицата още когато била млада, но като омъжена жена тя посякла мераците му. Сега обаче двамата са възобновили контакта си и Христова дори присъствала на грандиозния купон по случай юбилея му преди броени седмици, пише "Ретро".

Данчето била лично поканена от него да лети до египетската столица Кайро, като той поел всички разноски около пътуването. Целта на визитата ѝ била не само да бъде негов специален гост, а и да зарадва присъстващите на юбилейното тържество със своите изпълнения. То се състояло в най-модерния и посещаван елитен клуб „Льо Паша“, който е под формата на кораб почти с размерите на „Титаник“, и „на борда“ му има редица ресторанти, казина и други атракциони и забавления.

В Египет Йорданка Христова е добре позната на публиката, защото навремето имала много участия там благодарение на международния си репертоар, с което спечелила сърцата и на някои от най-влиятелните фигури в арабската страна. И този път нашенката била посрещната и приета като кралска особа. Нейният домакин Роже се погрижил напълно за комфорта ѝ, организирал ѝ специална туристическа програма, а освен това и среща с българския посланик в Египет. Тя получила и много и изискани армагани, сред които кръст антика, както и солиден хонорар като награда, че забавлявала гостите на рожденика.

Египет е една от 43-те страни по света, в които Йорданка Христова е прославила България. Нейните впечатления са, че там са едни от най-внимателните мъже. „Най-галантни са в Куба, но и в арабския свят, а италианците са такива петльовци. Всички южняци също умеят да ухажват. Фактът, че гърците признават, че една жена на 40 е истинска жена, говори, че те имат правилна оценка за жените. Ние също имаме интересни мъже, въпреки че те дълго нямаха самочувствие – с тези ниски, еднакви заплати, а след това дойдоха бухалките и още повече посмачкаха истински стойностните мъже у нас, но постепенно нещата си отиват на мястото“, коментира певицата.

Откакто почина съпругът й Георги Стоичков, Данчето бе затворила сърцето си за любов. Преди време сподели, че предпочита Фейсбук пред мъжете. „Не знам какъв трябва да бъде този мъж, който да успее да замени тези емоции! Той трябва да ми дава абсолютно всичко – информация, добро настроение, връзки, да ми осигури всичко това, както го прави интернет. Ако се намери такъв – нямам нищо против!“, сподели през смях звездата, която бе сред любимките на Фидел Кастро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай