Станете тото милионер със замах

Станете тото милионер със замах | StandartNews.com

Да дадем старт на новите технологии! Няма нужда от ритуали, талисмани или късметлийски химикалки за попълването на печеливша комбинация за джакпота от почти 6 000 000 лева от СПОРТ ТОТО. Понякога разковничето е в това, да оставим всичко на случайността, съдбата и новите технологии. Специално за огромния джакпот, СПОРТ ТОТО ви дава модерна възможност. Можете да станете новият тото милионер на България, ей така, със замах.

Предлагаме ви вариант, в който няма нужда да помните кога е рожденият ден на ваш роднина или годишнината от сватбата ви. Имате възможността всеки ден да правите своя нова, уникална комбинация, с която да участвате в надпреварата за близо 6 000 000 лева в играта 6 от 49. От вас се изисква единствено да натиснете тук и да кликате, за да видите вашата комбинация, даваща шанс да се събудите по-богат с почти 6 000 000 лева! (приложението можете да намерите на официалната страница на Български спортен тотализатор във фейсбук: https://www.facebook.com/totochance/). Всеки нов клик е равен на едно число от щастливата ви случайна комбинация, а защо не и на поне милион?

Когато вече сте тото милионер, ще можете с лекота да казвате, че ви се е случило просто така, че късметът е бил на ваша страна! Коя е милионерската комбинация днес?! Късметът понякога се крие в случайността!

Останалите джакпоти, които очакват своя късметлия, са 2 480 000 лева в „Тото 2 – Зодиак" и 230 000 лева в „Тото 2 – 6/42.

Всички участници могат да пробват късмета си и с моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор „Честит празник", „Весели празници", „Трите 777-ци", „Щастлив ден", „Домашни любимци", „Твоят късмет", „Големият удар", „Зодиак", „Тото Джакпот" и „Златния билет".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай