Съществува ли телепатията? Отговорът на ЦРУ

Русия има много сериозни експерименти в тази посока

Съществува ли телепатията? Отговорът на ЦРУ | StandartNews.com

Съществува ли телепатията? Отговор на този въпрос, който вълнува милиони души по света, дадоха секретни документи на ЦРУ. Те разкриват истината за телепатични експерименти в космоса.

В секретната информация четем: "Съветският съюз знае за предимствата и приложенията на изследванията върху парапсихологията.

През 1963 година Кремъл дава позволение за биологични изследвания, които в Русия включват и парапсихология.

Тласъкът към усвояването на възможните способности за телепатична комуникация идва от съветските военни сили и КГБ.

Докладвано е, че днес СССР има над 20 центъра за изследвания върху този феномен с годишен бюджет достигащ 21 милиона долара.

Тези изследвания всъщност стартираха след тестовете на американската атомната подводница Nautilus през 1960, където бе тествана далечната телепатична комуникация.“

В документа на ЦРУ, цитиран в сайта "Новото познание", се споменава и кореспонденцията между доктор Леонид Леонидович Василев с група от висши съветски учени през 1960 година.

Русия и телепатията

„Проведохме продължителни и все още непубликувани проучвания. Днес американските военноморски сили правят телепатични тестове на атомните си подводници.

Съветските учени осъществяваха успешни телепатични тестове преди четвърт век. Изключително важно е отново да стартираме проучванията в тази сфера.“

Телепатични експерименти са осъществявани в редица институти, но в Русия са повече от успешни.

Тези програми винаги са строго секретни и каквато и информация да бъде разкрита в официални документи тя представлява само върха на айсберга.

Министерството на отбраната в САЩ открито признава, че феномените, открити в тези изследвания, са напълно реални въпреки факта, че до голяма степен те все още са необясними.

Много от резултатите, получени чрез тези проучвания са по-сигурни от откритията на стандартната наука.

Един от най-убедителните аргументи

за това е съставен от ръководителя на статистическия департамент към Калифорнийски университет Джесика Утс. Тя доказва, че резултатите от тестове свързани с парапсихология и телепатия са много по-точни и сигурни от резултатите използвани за одобрението на някои от лекарствата, които използваме.

Документите също така разкриват, че експериментите не били осъществявани само на земята.

Съветските изследвания върху феномена

биокомуникация изглежда не били осъществявани само на земята, а също така и в открития космос.

Така нареченият баща на съветското ракетостроене Цилковски, твърди: „В следващата ера на космическите изследвания телепатията ще бъде изключително нужна.

Ракетите могат да отведат човек към знанието и разкриването на големите тайни на Вселената, но този феномен може да ни отведе към тайните на човешкия ум.

Именно с отговора на тези въпроси можем да докоснем най-великите постижения.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай