Понеделник,

Съпругата на премиера търси дом на 6 малки котенца

От: Стандарт -
1334
Съпругата на премиера търси дом на 6 малки котенца
A
A
A

Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, обяви в Инстаграм, че търси дом за 6 котенца, родили се в мазето на сградата, където семейството живее.

„В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата сграда. Когато се върнахме, намерихме още 3, общо 6 котенца... Те са от 2 отделни майки. Оранжевите са на 6 седмици, а останалите – 4 седмици. За съжаление, ние не можем да ги задържим. Дори временен дом ще е полезен – още по-добре, ако ги искате за ваши домашни любимци!“ – пише Линда в социалната мрежа.

Четири от котенцата все още са под грижите на ветеринарни лекари.

„Всички са на антибиотици и се лекуват за очни инфекции. 4 от котките ще оздравеят напълно, но, за съжаление, сивият и един от черно-сивите тигърчета са слепи. Ако слепите не могат да си намерят дом, те нямат да оцелеят по улиците“ – уточнява съпругата на премира.

„Всички са дружелюбни и много мили и наистина се надявам да намеря хора, които ще се грижат за тях! Ако искате да помогнете, пишете ми директно съобщение с помощ или въпроси! Благодаря ви!“ – завършва посланието си канадката, пише Марица.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com