Съпругата на Петков прави сефтето на шеф Роу

Линда ще бъде първият гост в новото кулинарно предаване на съдията от "Мастършеф"

Съпругата на Петков прави сефтето на шеф Роу | StandartNews.com

Шеф Силвена Роу започва само след броени дни ново кулинарно шоу по bTV, като не пропусна да сподели вълнението си в социалните мрежи.

"Живея и работя в три различни страни и континента... Пътувам повече, отколкото бих искала, но отново преследвам и практикувам своя икигай! Благодарна съм на Бога! Призовавам ви да опитате и да практикувате благодарност, не само защото е безплатен биохак, но най-вече защото ще внесе магия всеки ваш момент! Ще създаде чудеса около вас!", казва Роу в Инстаграм профила си.

"Благодарна съм за всичко, но най-вече за осъзнаването, че моята родина България е място, с което наистина се гордея - въпреки постоянните борби, тази малка страна, която е непрекъснато политически манипулирана от различни субекти, остава изключителна в много отношения! Ще дам пример за кулинарна култура и авангардна мода, както и кинематографията! Аз, например, имам отбор, който трудно ще победите!", допълва тя.

"Но най-впечатляващи в България сте вие, хората... Да, наистина се оплакваме и хленчим прекалено много, но ние сме нация, която е преминала през огромна драма на драстични промени в политическите режими. Моите сънародници все още могат да показват милосърдие! А това е нещо, което не можеш лесно да се срещне нито в Америка, нито в Англия! България изобилства от таланти, затова пожелавам на всички да търсите и да откриете своята собствена суперсила, защото със сигурност всички имаме някаква в себе си!", заявява Силвена.

"Присъединете се към "Моето звездно парти" на 26 февруари от 18 ч., което започва със съпругата на българския министър-председател. Нека хвърлим поглед към живота на човек, който стои далеч от камерите и медиите. Ще посрещна Линда заедно с още вдъхновяващи гости. Надявам се, че сте толкова развълнувани, колкото аз! Нека практикуваме радост и да празнуваме живота заедно!", казва Роу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай