Съпругата на Даниел Лорер разкри семейни тайни

Министърът и жена му сключили забранен брак

Съпругата на Даниел Лорер разкри семейни тайни | StandartNews.com

Даниел Лорер и съпругата му Виолета сключили забранен брак. Двамата се запознали в Белгия преди повече от 15 години, когато работели в престижни компании. Докато се срещали, той излизал с още куп други девойки, разказва жена му, която била твърдо убедена, че той не е мъж за нея.

Още тогава се чудела коя ще бъде тази, която да се обвърже сериозно с плейбой като него, защото ѝ се струвал неблагонадежден за семейни отношения, но съдбата ѝ изиграла хитра шега и в крайна сметка тя отишла до олтара с него.

Близките му трудно възприели новината за сватбата, защото за пръв път от 500 години насам някой в неговата рода се женел за жена, която не е от еврейски произход. Освен това тя е и с 4 години по-възрастна от него, което допълнително смутило близките.

"Бяхме твърдо убедени, че не сме един за друг. И двамата имахме различни планове в живота. Даниел е по-млад от мен, евреин... За пръв път от 500 години някой в тяхната фамилия се жени за жена, която не е еврейка“, разказа пред bTV Виолета Лорер.

В крайна сметка двамата все пак успели да получат благословията на неговите роднини и сключили брак в Швейцария. Там живели допреди няколко години, когато решили да се върнат у нас и да се установят трайно във Варна.

Лорер и Виолета са родители на три деца. По-големите им син и дъщеря, които са близнаци, са родени в Лихтенщайн, а детството си прекарали в Швейцария. Сега са тийнейджъри и имат по-малка сестра Никол, която е родена в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай