Sport Depot и Kettler дариха фитнес на Испанската гимназия

Sport Depot и Kettler дариха фитнес на Испанската гимназия | StandartNews.com

Най-голямата спортна верига магазини в България Sport Depot и световният лидер в домашното фитнес оборудване Kettler дариха благотворително фитнес уред на Испанската езикова гимназия „Мигел де Сервантес" (на снимката).

Гости на церемонията бяха легендарният гимнастик Йордан Йовчев, баскетболния треньор Тити Папазов и Томас Вебер, мениджър на Kettler за Европа. Благотворителната инициатива е част от изложението на фитнес уреди „Кетлер" организирано до днес включително в „България Мол" от ексклузивния представител на марката в страната Sport Depot. Кампанията отбелязва 15 години от стъпването на немската фирма в България. „Много съм доволен от развитието на марката в България. През последните години вашата страна се превърна в стратегически партньор за Kettler, заяви за „Стандарт" Вебер.

Благотворителната инициатива е част от изложението на фитнес уреди Kettler организирано от ексклузивния представител на марката в страната Sport Depot. Кампанията отбелязва 15 години от стъпването на немската фирма в България. Фитнес изложението започна на 23 септември в София, Bulgaria Mall, и ще продължи до 29 септември. В различните дни посетители на столичния търговски център ще имат възможност да разгледат и тестват силовите и кардио фитнес уреди Kettler, както и да получат безплатна консултация от професионални фитнес инструктори.

Специални гости на кампанията са някои от звездите на българския спорт - футболистите от ПФК „Левски" и Йордан Йовчев, които ще бъдат на разположение на своите почитатели за автографи и лична среща. За посетителите на Bulgaria Mall е организирана и празнична томбола с десетки награди.

На 27 септември един от късметлия спечели голямата награда – велоергометър. В рамките на фитнес изложението Sport Depot провежда кампания за атрактивни намаления на фитнес уреди Kеttler, сред които велоергометър само за 399 лв. и кростренажор за 599 лв. Отстъпка от 15% ще получат и притежателите на клубна карта Sport Depot. Във връзка с 15 годишнината на KETTLER Sport Depot ще бъде един от основните спонсори на Международния фитнес фестивал, който ще завърши на 29 септември в Paradise Center, София. Известната в цял свят немска фирма Kettler е доказано най-добрата марка за домашен фитнес с десетки награди за иновации и всепризнат опит в създаването на ултракомфортни фитнес уреди. Те не следват, а определят тенденциите в тази област. Kettler стартира своето развитие с изобретяването на първия алуминиев велосипед през 1977 год. Следващият знаменит уред е култовият модел велоергометър Golf, който се превръща в най-популярния уред в цяла Европа през 1980 год. Основен стълб в успеха на Kettler са изключително функционалните фитнес уреди, удобни за тренировка, неповторима лекота на употреба, изтънчен дизайн, и преди всичко непрекъснат и строг контрол на качеството. Част от уникалните продукти на Kettler са детските колички Kettcar и първата устойчива на атмосферни влияния тенис на маса, с които марката доказва своята иновативност и професионализъм. Sport Depot пък е любимото място за пазаруване на спортни стоки с над 10 000 артикула, сред които продукти от над 100 известни марки като Adidas, Reebok, Puma, Nike, Lotto и Champion. В 15-те магазина на компанията в цялата страна както професионалистите, така и любителите, могат да намерят екипировка за всички спортове и занимания на открито. Българската верига предлага и изключително удобна платформа за онлайн пазаруване на адрес www.sportdepot.bg, където са налични актуални оферти, маркови предложения и промоции. Още в далечната 1996 година Sport Depot сключва договор с немската марка Kеttler за изключително представителство на техните продукти в България.

Днес, 15 г по-късно, Sport Depot е мястото където най-новите и висококачествени фитнес уреди с марка KETTLER могат да бъдат намерени в изобилие. Стотици фитнес центрове, хотели и училища са оборудвани с тези уреди, а над 10 000 домакинства са активни ползватели на домашен фитнес уред Kettler.

Пламен Вълков

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай