Соня Йончева се сгоди в кола

Любимката на Доминго получила пръстена от тенора Доменико Менини насред магистрала

Соня Йончева се сгоди в кола     | StandartNews.com

Сопраното ни Соня Йончева вече е годеница на италианския тенор Доменико Менини. След като любимката на Пласидо Доминго, брат й Марин и приятелят й пяха на галавечер за сватбата на белгийския принц Филип от Шиме с Франсоаз Бутие, сега българката също има повод за тържество. Доменико дал годежен пръстен на любимата, докато пътували в кола по магистралата.

Двамата имат много натоварени графици и често се срещат само по летищата. Соня и италианецът се запознават на сцената на операта в Мадрид. Той пеел Ернесто в "Дон Паскуале", а тя - Нурина. В края на дуета им Доменико я целунал, без това да е залегнало в сценария, и така започнала тяхната любовна история. Малко преди това, както "Стандарт" пръв съобщи преди две години, Йончева си партнира със Стинг в музикална продукция в Парижкия театър "Шатле". Там тя имаше любовна сцена с поп иконата и доста се притесняваше. Стинг обаче я предразположил и нещата се получили. Впоследствие певицата се запознала със съпругата му Труди и сина му. Оттогава двамата поддържали връзка по интернет и се поздравявали за празниците.

Преди година Соня Йончева пя в дует с Доминго на 70-годишнината му в "Авери фишър хол" в Ню Йорк. През лятото пък двамата бяха част от грандиозния олимпийски галаспектакъл в "Ковънт гардън". Сега синът на великия тенор, Алваро Доминго, е агент на българката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай