Софи Маринова крие гипс с шал

Ромският славей пее със счупена ръка, за да не плаща неустойки

Софи Маринова крие гипс с шал | StandartNews.com

Софи Маринова пя в чалготека с гипсирана дясна ръка след инцидент, за който засега не говори. Певицата покри счупения си горен крайник с копринен шал и се извини на купонджиите, като им обясни, че твърде много държи на публиката си, за да я лиши от хитовете си.

Ромският славей няма как да откаже вече приети покани заради физическия си дискомфорт. Причините за това са няколко: опасност от плащане на неустойки, нова дупка във все още пандемичния афиш, намален семеен бюджет след разточителния абитуриенски бал на сина й Лоренцо.

Именно след тържеството Маринова е била в „Пирогов“, за да шинират счупената й ръка. Нейният говорител обяви, че тя е паднала на снимките на рекламно видео за „Като две капки вода“. Това обаче е пълна недомислица най-малкото, защото шоуто свърши отдавна. Сакатлъкът може да е станал на терен за промо, примерно, за „Маскираният певец“ 3, или пък на снимки за реклама на просекото на Халваджиян.

Преди близо две години Софи Маринова се появи за първи път с гипсирана ръка, след което призна, че любимият й Гринго е проявил агресия. Тогава тя се разведе само три месеца след пищната им сватба, но после обяви, че е адски влюбена и го прибра обратно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай