Снаха кла свекърва си в лют скандал

Снаха кла свекърва си в лют скандал | StandartNews.com

Снаха нападна свекърва си с нож, заля я с киселина и блажна боя, след което сама започна да се реже. Всичко се случи пред смаяните чиновници в коридора на сградата на община Самоков. При опитите да озаптят разбеснялата се снаха, тя се отскубна и тръгна да скача от петия етаж, за да приключи с живота си, но в последния момент бе спряна от данъчния служител Александър Манчев.

Нападателката Силвана Петрова е снаха на шефката на Бюро по труда-Самоков Венета Галева, която бе кандидатка за кмет на града на последните избори. Силвана я атакувала на работното й място без изобщо да се церемони и съобразява, че се намира в общинска институция. Очевидци разказаха, че нападателката била изпаднала в дива ярост.

"От очите й сякаш излизаха пламъци, приличаше на змей от приказките", довери смаян общинар. Чиновниците тъкмо запразнили и си разменяли честитки за празниците, когато страшната сцена са случила. Силвана нахлула при свекърва си Венета и с един замах я пробола с ножа. Администратори в общината се заключвали по стаите, а Силвана крещяла с цяло гърло: "Не искам да живея, ще ви избия и ще се самоубия".

Много колеги се притекли на помощ на Галева, като пръв е оказал съдействие опитният служител на местната "Гражданска защита" Георги Терзийски. Галева е настанена за лечение в самоковската болница, тя е в критично, но стабилно състояние с порезни рани по лицето. Самоковци коментират, че познават снахата като съвсем нормална жена и само гадаят какво я е извадило от равновесие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай