Смел Виктор Ангелов! Изгони шампионка по тласкане на гюле

Вчера той премахна двама човека от предаването Hell's Kitchen

Смел Виктор Ангелов! Изгони шампионка по тласкане на гюле | StandartNews.com

В последния епизод от “Кухнята на ада” си тръгнаха двама участници. Колкото по-малко готвачи остават, толкова по-интересна става надпреварата.

Във вчерашното предаване синият и червеният отбори трябваше да покажат как се справят с познанието си по чужди езици, а също и да готвят национална и международна кухня.

Спечелилият отбор бяха сините. Те победиха в буквеното състезание. По този начин те си подсигуриха готвене в ресторанта. Изпитанието там беше да се изправят срещу отбор “Звезди” и да готвят за участници от “Игри на волята”

На следващия ден зрителите можеха да гледат отборите в Перник. Там имаше кукерски танци. Задачата им беше да готвят балканска скара. Червените загубиха и участваха в мастър клас с шев Марко Лукиари.

Отпадналите в предаването за седмицата са двама: работилият в чужбина  Богомил Рангелов и шампионката по тласкане на гюле - Марина Генова.

Изненади ни очакват идната седмица в Hell’s Kitchen. Към Виктор Ангелов ще се включат и шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев. Заедно с червеният и синият отбор ще се присъединят 8 нови готвача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай