Смарт устройство стяга и скулптурира тялото

Bear 2 Body премахва целулита с микроток в домашни суловия

Смарт устройство стяга и скулптурира тялото | StandartNews.com

Bear 2 Body премахва целулита с микроток в домашни суловия

Времето около Нова Година традиционно е време за равносметки и обещания към самите нас как ще променим това, което не харесваме в себе си или живота си. Често тези обещания остават само мечти, но ние сме ви приготвили лесно решение как да сбъднете поне една своя мечта през 2024 г. А именно мечтата за тяло без целулит.

Наскоро FOREO, водещият шведски skin-tech бранд, представи на българския пазар BEAR 2 body, първото си антицелулитно устройство за тяло. To e част от изцяло новата серия BEAR 2 от висококачествени устройства за дефиниране, тонизиране и лифтинг на лицето и тялото на марката.

BEAR 2 body е футуристичното устройство, предназначено за оформяне, стягане и ревитализиране на тялото. Клинично доказано е, че подобрява вида и еластичността на кожата. Благодарение на патентованите си технологии за Advanced Microcurrent, Sculpting Microcurrent и масаж с T-Sonic пулсации, устройството тонизира, стяга и скулптурира тялото, за да предотврати появата на целулит. 

Микротоковият масаж, комбиниран с T-Sonic пулсации, подобрява вида на целулита като стимулира лимфния дренаж, който подпомага движението на лимфата в лимфните съдове и извеждането на отпадни метаболити. Освен това всички дерматолози потвърждават, че микротокът увеличава производството на колаген и еластин за стягане на кожата и изглаждане на бръчките и тена.

BEAR 2 body стимулира микроциркулацията на кръвта, като снабдява клетките с кислород и важни хранителни вещества като по този начин ускорява процеса на регенериране на кожата, изравнява пигментацията и спомага за по-здравословен и сияен вид на кожата.

Уредът може да се използва за изглаждане вдлъбнатините по бедрата, седалището, ръцете и коремната област.  Клинично доказано е, че значително подобрява стегнатостта и еластичността на кожата и ефективно се бори с бръчките.

Чао-чао, целулит, здравей, тонизирана и изваяна фигура!
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай