Слиза ли Ани Салич от екрана

Новинарката неведнъж е споделяла, че телевизията ѝ e дала, но и взела много

Слиза ли Ани Салич от екрана | StandartNews.com

Популярната новинарка Ани Салич наскоро като че ли намекна, че обмисля слизането си от екрана. Журналистката изпаднала в тежък размисъл навръх рождения си ден.

"Няма как да не си призная, че започвам 53 години... От снощи телефонът ми не е спрял, а аз нямам толкова ръце и време да отговоря на всички. Ето защо тук благодаря за топлите думи и усмивки, които ми изпращате откъде ли не! И дано да се радвам на същото внимание и уважение, когато сляза от екран… Кажете по едно наздраве за мен довечера", написа водещата на новините по Нова в своя личен профил във Фейсбук.

Неведнъж Ани е споделяла, че е крайно изморена от бързите обороти, на които живее и че телевизията ѝ e дала, но и взела много. Въпреки че досега тя не е предприемала кардинални промени относно кариерата си, тя все пак се отказа да прави шоута и програми извън новинарските емисии, тъй като биха ангажирали голяма част от времето ѝ. Не е ясно обаче колко дълго ще изкара Салич в нюзрума.

За плановете си за смяна на амплоато, тя даде ясна заявка още преди няколко години, когато се разбра, че е станала студентка отново на 50. Тв звездата взе диплома по сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма във Военната академия "Г. С. Раковски", където завърши магистърски курс. Тя защити знанията си с отличие и се похвали, че е изключително интересно да учиш на тази възраст и следването е едно от предизвикателствата в живота ѝ, което ѝ е донесло голямо удовлетворение. С новата диплома журналистката би могла да работи като експерт по антитероризъм – сфера, която за нея представлява интерес, пише "Ретро".

Водещата на новините е завършила английска езикова гимназия в родния си Благоевград, а след това специалност "Научна информация" в Колежа по библиотечно дело в София. Преди да стане едно от най-разпознаваемите тв лица, е работила като преводачка, библиотекарка, секретарка и дори е продавала лекарства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай