Слави прави фурор. Легендарен дует

Какво каза един от участниците в него

Слави прави фурор. Легендарен дует | StandartNews.com

Слави Трифонов, Софи Маринова и "Ку-Ку Бенд" зарадваха почитателите си с нова обща песен. Парчето се казва "Просто любов" и е инспирирано от китайската песен "Don't Leave" на Шу Уей. 

Трифонов разказа историята на песента във фейсбук профила си. Той открил красота в китайска песен, според него музиката била красива навсякъде по света. 

След това убедил е Евгени Димитров да работят по нея. Написали още музика и добавили аранжимент. Текстът на песента е на Годжи.

Ето какво още разказва Слави за новия си дует със Софи Маринова:

 

Направили сме много песни с "Ку-Ку Бенд". Може да прозвучи клиширано, но музиката е най-прекрасното нещо, което ни свързва и обединява. Толкова е красиво да видиш как музиката докосва най-различни хора от всякакви възрасти. Това е такъв дар и имам изумителен късмет, че заедно с изумителни музиканти правим музика и още правим музика. Като казах още правим музика, ще ви кажа, че открих красота в една китайска песен. Да бе, знам, че звучи откачено, но музиката е красива навсякъде по света и аз така видях красота в една китайска песен. Убедих Евгени да я направим, защото съм много убедителен. Той каза, че трябва да напишем още музика към песента и написа още музика, даже направи и аранжимент. А, Годжи написа много емоционален текст. "Ку-Ку Бенд" я изсвириха, а ние със Софи Маринова я изпяхме. Предлагам ви да чуете резултата. Песента се казва "Просто любов". Желая ви здраве, сила и, разбира се, много любов! Весели празници! 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай