Петък,

Слави отново на екран! Защо взе решението

От: Редактор -
6895
Слави отново на екран! Защо взе решението
A
A
A

След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов се завърна пред публика – като специален гост в подкаста на живо - “При Тото MEGA”!

На 15 февруари Тото Йотов изненада на макс публиката си, дошла да гледа на живо единствения подкаст у нас, който излезе от интернет, за да влезе в театъра. 

Слави, който излезе на сцена и пред публика за пръв път от дълго време, бе категоричен: “Тото, тук съм, заради теб. Защото те обичам и си почтен!”. Още в началото шоуменът заяви готовност да си говорят на всяка тема, която интересува Тото и спази обещанието си.

В продължилия 3 часа разговор пред публика двамата засегнаха различни теми и моменти от живота на Слави – от детството му, през “Ку-ку” и “Каналето”, “Хъшове” и “Шоуто на Слави”, до това какво е правил през деня – непосредствено преди да гостува в подкаста. Имаше и момент на “конфронтация” между двамата - не успяха да се разберат кой всъщност е направил съвместната им песен "Изкушение" - Тото или “Ку-ку бенд”, но пък се съгласиха, че парчето е безспорен хит, а припяването на Тото от СкандаУ е най-популярната част от него.

На финала на разговора Слави предложи на Тото дори няколко имена на известни личности, които да гостуват в подкаста и за които би съдействал.

Целият епизод ще бъде качен в канала на Тото до няколко дни, а всички го чакат с огромен интерес, за да чуят какво е казал Слави след толкова дълго мълчание, пише Блиц.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com