Слънцето изгря за Диляна Попова! Пътешествията на актрисата

Обикаля света в голяма компания

Слънцето изгря за Диляна Попова! Пътешествията на актрисата | StandartNews.com

Диляна Попова най-накрая се престраши да покаже мъжа до себе си след 2 години пазене в тайна от зли очи

Голяма промяна в живота на Диляна Попова

А именно – милионера Лъчезар Захариев. Двамата са на екзотично пътуване в Коста Рика заедно с друга популярна двойка – Владо Караджов от „Бригада Нов дом“ и половинката му Цветелина. От снимките личи, че четиримата си прекарват доста екстремно, като всеки ден се впускат в ново изживяване из богатите национални паркове на далечната държава. На последното такова – сафари в дъждовните гори на Монтеверде, завладяна от емоцията, Диляна Попова не се сдържа и показа гаджето, пише Интриги.

Докато преминават през джунглата, моделката снима от джипа компанията, с която пътуват. Освен Владо Караджов и половинката му, в кадър влиза и Лъчезар Захариев. Със сигурност това не е неволно или случайно, тъй като видеото е качено в Инстаграма на Попова.

Може би след като Блатечки реши вече да не крие жената до себе си, Диляна също е сметнала да надигне завесата на личния си живот. Лъчезар Захариев е един от най-богатите ресторантьори у нас. Държи някои от най-оборотните заведения по морето, които му носят милиони годишно. Той е и председател на Българската асоциация на заведенията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи