Слабаков и Ернестина имали 5 сватби

Андрей разкри, че предложил брак на актрисата, като й оставил бележка

Слабаков и Ернестина имали 5 сватби | StandartNews.com

Не една, не две, а цели пет сватби имали Андрей Слабакови Ернестина Шинова. Двамата разказаха невероятната си любовна история в ефира на бТВ. Ернестина изобщо не разбрала, че Андрей я харесва, защото си мислела, че Андрей е още гадже с Милена Фучеджиева. Наложило се след два месеца ухажване Андрей да влети при нея и да изреве: Аби, момиче, не разбра ли, че те свалям.

Андрей разкри, че предложил брак на актрисата, като й оставил бележка в бургаската й квартира. На нея пишело: Брат ми каза да се оженя за теб.

Двамата се оженили на 9 септември в село Велика. Беше единственият почивен ден, пък и да има какво да празнува народът, засмя се Андрей. Нямали дори дрехи и Слабаков си направил риза от чаршаф. Ергенското му пари било странно - отишли с приятели в ромски катун и се напили зверски.

Свети Валентин е измислен да живне малко търговията, каза режисьорът евродепутат. Ернестина пък сподели, че за празника все пак очаква зелен тостер. "Нали искаше розов", учуди се режисьорът.

Двамата дадоха съвет за щастлив брак и със сигурност може да им се вярва след 34 години връзка. "Трябва да се карате постоянно, но само за глупости, ако е за сериозни неща, значи няма смисъл да живеете заедно", каза Андрей.

Двамата закъсняха сериозно за студиото, тъй като 50 минути ринали сняг в Бояна и не могли да потеглят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай