Скъсаха нервите на Венета Райкова

Писателката избухна в социалните мрежи

Скъсаха нервите на Венета Райкова | StandartNews.com

Венета Райкова избухна в социалните мрежи. Писателката се включи във Фейсбук, за да се защити от клеветата срещу нея, която плъзна онлайн. Тя твърди, че нейни думи са били извадени извън контекст, което хич не й се понравило. Вижте и цялото изявление на журналистката, което тя публикува в профила си.

Понеже се разнесаха жълти гадории, нека тук да се види моето мнение. Не съм коментирала Тихомир, нито съм давала някъде интервю. Тихомир и Патрик са двамата най-важни мъже в моя живот и ще бъдат такива докато съм жива. Единия ми е син, а с другия, двамата сме го създали. Въпреки че сме разведени от три години Тихомир е първия човек на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо. Това ви показва отношението ми към него. В петък вечерта отговарях на въпроси в моето стори. Имаше въпрос за влюбването и аз отговорих, че никога не съм била влюбена и това е така. От това едно изречение, днес сайтовете и вестниците вече "гърмят". Нека и това да изясня тогава.

В края на 2004г., когато се запознах с Тихомир, "Горещо" вървеше с много висок рейтинг, най-вероятно поради това аз бях на първите места в класациите на най-желана и т.н. жена, така че можех да избирам и да търся най-добър от най-добрите баща за детето си. От всичко най-добро, аз съм избрала Тихомир. И до ден днешен смятам, че Тихомир е най-добрия баща на света. Това няма нищо общо с влюбването. Влюбването трае 2-3 месеца, после химията изчезва и какво правим след това? След година се разделяме мразещи се и детето става жертва на отношенията между родителите, нали? Моето мнение е, че човек не бива да създава дете поради влюбване, а само когато има отговорен и интелигентен партньр! С Тихомир имахме 13 години много хубав брак, после хубав развод и сега отлични отношения на разведени интелигенти хора.

Затова недейте да подвеждате читателите си с измислени мои интервюта, защото накрая хората отварят моя фейсбук и виждат истината. И как пък нито един не написа, че в петък създадох в инстаграм профил за книгите, които обичам?! Защо не ви е интересно да говорим за книги, а си съчинявате ваша "приказка", в която ме правите герой?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай