Скандално разкритие за посещението на Хари при Чарлз

Визитата в Лондон не е стоплила отношенията между него и кралското семейство

Скандално разкритие за посещението на Хари при Чарлз | StandartNews.com

На принц Хари не са му позволили да отиде в замъка Сандригам, където се настани баща му Чарлз III след диагнозата от рак, защото дворцовите служители се притеснявали, че „никога няма да се отърват от него“.

„Сън“ твърди, че на Хари му било казано да си резервира хотел след новината за диагнозата на Чарлс III. В публикацията се посочва, че Хари планирал да проведен дълъг и трогателен разговор с баща си. Също така смятал да го посети в замъка, където се лекува.

В последното си интервю в “Good Morning America” Хари сподели, че "много обича семейството си" и че болестта може да има „обединяващ ефект“.

„Сън“, обаче, твърди, че 24-часовата му визита в Лондон не е стоплила отношенията между него и останалите членове на кралското семейство. Посочва се, че Хари сам е взел инициативата да лети до Великобритания след оповестяването на диагнозата на баща му.

Но преди да се насочи към Норфолк, където е замъкът Сандригам, той бил насочен към „Кларънс хаус“. От общо 45-те минути, прекарани в сградата, най-много половин час бил за разговор с Чарлз III.

„Хари дойде да види баща си, очаквайки да отиде в Сандригам. Но вместо това беше помолен да отиде в „Кларънс хаус“ и беше ограничен до 30 минути.

Опасенията бяха, че ако замине за Сандригам, никога няма да могат да се отърват от него“, разказа вътрешен източник пред изданието, пише "Блиц"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи