Скандал в първото предаване на Емо Чолаков!

Той обеща интрига, зрителите я получиха

Скандал в първото предаване на Емо Чолаков! | StandartNews.com

Снощи започна най-романтичното предаване в ефира ни към този момент. Още със старта на "Един за друг" Емо Чолаков обеща супер интрига, предаде sofia24.bg.

Става въпрос за Гергана, чиято половинка е Радослав. Тя е на 25, а той на 21 години. Заедно са от 2 години. Споделят една и съща професия – брокери на недвижими имоти и са от Варна.

"Как може тя да си иска гримовете, а да остави него без панталони и да го остави по боксерки пред цяла България! Ужас! Язък за момчето!!", гласи коментар във Фейсбук.

Залогът за загубилите беше - или жената остава без гримове през целия формат, или мъжът без панталони. Най-притеснена от този факт беше Гери, която не спря да настоява Радослав да остане без панталони, след като загубиха едното предизвикателство, а тя да задържи гримовете си.

Това ядоса част от зрителите. Ето и още коментари:

"Жива лигла!"

"Няма такова лигавене, тоз джихадиста, пък с огромното самочувствие лиек "ако ходя по гащи, ще ми гръмне инстаграма".

"Тази участничка вярно е избирана с кастинг, но по тъпота. Дано отпадне скоро. Трудно ще я издържа."

"Не мисля, че е чак такъв проблем за една жена да не носи грим. Трябва да се харесваме такива каквито сме! Преувеличава ми се струва."

"Много ми е фалшива тая. Някак си пренасилва също. Момчето не е лошо, но тая......" "Тя е красива и без грим. Какво толкова преувеличава. Аз ако бях в предаването никога не бих си оставила мъжа да ходи без панталони и да го гледа цяла България. Няма и да се замисля да си дам гримовете."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай