Скандал в "Ергенът". Коя дама скъса нервите на Евгени

Разделението между участничките вече е налице

Скандал в "Ергенът". Коя дама скъса нервите на Евгени | StandartNews.com

Новият епизод на "Ергенът 2" започна със скандал. "След изгонването на Теодора, от отрязаната глава на ламята излязоха още две глави - тези на Валерия и Айлин", каза Пам. Разделението между участничките вече е налице и това доведе до нови пререкания и междуличностни престрелки. 

Водещият Наум отправи неочаквано предизвикателство към дамите в имението – да изненадат Евгени с истински спектакъл. Те се разделиха на три ансамбъла: бели денс, салса и народни танци. Габи никак не хареса идеята Мони да ѝ преподава ориенталски танци и отказа да се готви с останалите момичета. 

Междувременно пианистът покани на романтичен круиз юристката Кристина. Тя обаче му скъса нервите. Евгени се оплака: "Каквото и да кажа, удрям на камък". "Тя е момиче с малко по-особен характер. Досега не се е усмихвала много, може би това е заради професията й", коментира още Ергенът.

По време на обяда дамата призна, че има глутенова непоносимост. Освен това каймата не й хареса. „Имам ниско кръвно, което води до главоболие. Имам нужда от повече сън… Много мрънкам, това е досадна черта. Малко е гадно, ама…“ – призна Кристина. 

Двамата плуваха в лагуната, а след това се върнаха на яхтата, където ги очакваше джакузи с морска вода и нови кулинарни изкушения. Криси се оплака, че водата е студена, макар че малко по-рано бе плувала в същата вода.

Накрая иемнно Кристина стана третата дама, която отпадна от романтичаната надпревара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай