Скандал в "Денсинг старс". Звучен шамар по Емануела

Какво се случи

Скандал в "Денсинг старс". Звучен шамар по Емануела | StandartNews.com

Страшен скандал се развихри в "Денсинг старс".

Фолкпевицата Емануела е направо бясна, след като предишният й партньор в предаването - Иван, й би шута като се оттегли от шоуто изненадващо за всички, най-вече за нея, разбира се. Причината е, че певицата редовно го съблазнявала, а той си има жена и малко дете и няма никакво намерение да си разваля хубавото семейство.

Голям скандал гръмна заради Мария Бакалова в БТВ

В момента до Емануела в танцовото шоу застана професионалният танцьор Калоян - който беше в двойка с Боряна Баташова, но двамата отпаднала рано от надпреварата. 

Това, което се случва или по-скоро се е случвало между Иван и Емануела обаче, предизвика голям интерес в социалните мрежи. Поради което й на Иван му бил поставен ултиматим - от красивата му съпруга, която също е танцьорка. Тя го заплашила, че ще го напусне, ако не прекрати всичко това на секундата.

Любопитна подробност е, че в социалните мрежи съпругата на Иван - Зорница Карастоянова е харесала всички негови снимки, с изключение на тези, на които е с фолкдивата. А малко след напускането на танцьора от шоуто, тя публикува романтично видео, в което двамата танцуват на яхта и демонстрират силна любов и чувства.

Часове по-късно пък Иван написа прелюбопитен статус, с който зашлеви сериозно Емануела и й даде да разбере какво го вълнува наистина:

"Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има любовница, но не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима", гласи поста на Иван, пише БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай