Скандал с "Аз обичам България"! Икебаната кипи от гняв

Колоритният изпълнител дал съгласието си да използват песните му, но...

Скандал с "Аз обичам България"! Икебаната кипи от гняв | StandartNews.com

Скандал с „Аз обичам България” избухна минути след края на финала на родолюбивото шоу, което се радва на огромен интерес от публиката. Причината бе песен на Деян Неделчев – Икебаната, пусната отзад напред, която отборите трябваше да отгатнат коя е и на кого е. Сашо Кадиев и Ивана светкавично познаха парчето.

ВИЖ ОЩЕ: Каръкът на годината! Неочакван обрат в „Аз обичам България”

Но Икебаната използва фейсбук, за да излее гнева си върху тях.

Колоритният изпълнител е дал съгласието си от продукцията да използват негови песни в игрите си, но за финал е получил пренебрежително отношение, което няма как да прости и нарича целия формат с думите: "Аматьорска работа".

Кипящ от гняв, Икебаната посочва, че песента му "В гората" е била представена с името "Съчки събирам", което е неправилно. След това заявява, че Сашо Кадиев е допуснал друга важна грешна. Той е казал, че част от текста на друга негова песен е именно от "Съчки събирам", което не е вярно.

И за капак, Неделчев се ядосва, че никъде не е било изписано неговото име, а само прякора му Икебаната.

"Мисля, че е неуважение към автора и певеца, както и незнание от страна на водещите и екипа, който прави предаването. Аматьорска работа.

Все едно да не споменеш името на Лили Иванова, или който и да било, а да кажеш само неговия прякор. Адски неуважително и дилетантско. Даваш си съгласието за нещо, после използват всичко и се цитира всичко грешно. Мен ме няма, някой си Икебаната, а кой е той?!", изригна в социалните мрежи Деян Неделчев - Икебаната.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай