Скандал! Христо Гърбов разобличи колега

Известният актьор се възмути от вечните имитации на Звезделин Минков

Скандал! Христо Гърбов разобличи колега | StandartNews.com

Христо Гърбов, който обикновено се дистанцира от дребнотемието в гилдията, изригна срещу Звезделин Минков, прославил се като емблематичен имитатор на известни личности от соца.

Гърбов не крие, че му е омръзнало от подражателството в занаята. Минков, който е и един от най-близките приятели на Георги Парцалев, и до днес не престава да го докарва до гласа на великия комик. Той говори още като Тодор Живков, Григор Вачков, Петър Слабаков, Георги Черкелов, Никола Анастасов, Тодор Колев, Георги Калоянчев, Татяна Лолова... Гърбов и досега не може да забрави вечните имитации на Минков във ВИТИЗ, които още тогава идвали в повече. „Всякакви идиотщини. Но хората това харесват", коментира Гърбов, цитиран от „Българи днес“.  

Той и Звезделин Минков са състуденти в класа на Елка Михайлова във ВИТИЗ. Завършват през 1983 година, но никога не са били близки. Гърбов е назначен след спечелен конкурс в Сатиричния театър, докато Звезделин Минков обикаля провнициалните сцени и заработва като хуморист и конферансие на няколко български цирка.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Габи
преди 2 седмици

Не харесвам Гърбов в комедйните скечове на Комиците. Много преиграва и всичко изглежда грозно изкуствено. При неговите номера превключвам канала.

Откажи
Пламен
преди 2 седмици

Гърбов пък е самото актьорско майсторство... Лигльо!

Откажи