Скандал! Диана Димитрова скочи на Ралица Паскалева

Нова драма с актрисата

Скандал! Диана Димитрова скочи на Ралица Паскалева | StandartNews.com

Диана Димитрова отново взриви публичното пространства. Този път с думите й за "Като две капки вода" и Тома Здравков. 

Двамата се познават твърде добре и това личи от думите ѝ за участието му в имитаторското шоу. Но внимание прикова и факта, че се изказа доста остро за други участници, като най-засегната със сигурност ще е Ралица Паскалева. 

"За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ! Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години", гласи коментарът на актрисата. С фалшиви сълзи вероятно Димитрова има предвид Ралица Паскалева, която преди седмица се разчувства и се разплака пред камерите, след като трябваше да влезе в образа на голямата Ваня Костова.

Омразата на Диана към колежката ѝ Ралица идва от факта, че Паскалева взе страната на Вергов в скандала му с Димитрова. Оттогава тя не може място да си намери и нарежда всички колеги, които не й повярваха и защитиха насилника, пише blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай