Скалата снима сериал за детството си

През тийнейджърските ми години ме арестуваха почти ежеседмично, споделя Джонсън

Скалата снима сериал за детството си | StandartNews.com

Дуейн Джонсън „Скалата“ ще снима сериал за „NBC“, който ще разкаже за вълнуващото му детство, предадоха световните медии. Първият сезон на ситкома „The Young Rock“ ще се състои от 11 епизода и Джонсън ще играе и действа като изпълнителен продуцент на шоуто чрез фирмата си „Seven Bucks Production“, заедно с Дани и Хирам Гарсия. Сценаристи ще са Наначка Хан и Джеф Чианг.

„Ще станем свидетели на поразията на младата Скала из улиците на Хавай. През тийнейджърските ми години ме арестуваха почти ежеседмично заради неща, които не трябваше да върша. Въпреки всичко бях добро хлапе. След това ни изгониха от острова и се преместихме в Нашвил, където продължих да си навличам неприятности. Когато представих идеята пред студиото, на шефовете им светнаха очите – всички се съгласиха моментално. Ще бъде много забавно, нямам търпение да започнем. Намерихме интересен начин да участвам във всеки епизод“, споделя Дуейн.

Според анонимни източници, от студиото очакват сценария от Хан и Чианг до няколко седмици. Не става ясно кога камерите ще се завъртят, но готовият продукт най-вероятно ще се повяви през 2021-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай