Скалата изуми света и купи къща на бездомник. Причината

Реакцията на ММА боеца стана хит в интернет

Скалата изуми света и купи къща на бездомник. Причината | StandartNews.com

Бившата кеч звезда, а сега известен актьор Дуейн Джонсън - Скалата прикова всички погледи към себе си с мил жест, пише БЛИЦ.

Преди месеци той реагира на тъжната история на зимбабвийскя MMA боец Темба Горимбо, който призна, че няма къде да живее и оцелява, благодарение на храна, която му носи приятел. 32-годишният боец трогна всички с признание, че има само 7 долара в банковата си сметка и спи на постелка във фитнес зала. 

Това накара Скалата да обещае, че ще му помогне и малко след това купи на зимбабвиеца нова и напълно обзаведена къща в Маями. На кадри в интернет е заснета срещата му, а реакцията на Горимбо бързо обиколи социалните мрежи и вече е хит в мрежата. Новината идва на фона на това, че Скалата е получил 20 милиона долара за последния си филм."Никога не съм виждал този човек, но трябваше да отида в Маями, за да се видя с него. Трябваше да му помогна и да го прегърна. Наскоро той спечели първия си мач в UFC. Разбрах, че си е продал екипировката и с парите в е купил помпа за чиста вода в родното си село. Никога никой не ме е молил да му помагам, просто реших да го направя", заяви Дуейн Джонсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай