Шоу на Халваджиян сменя "Откраднат живот"

Новата продукция ще е подобна на "Сделка или не"

Шоу на Халваджиян сменя "Откраднат живот" | StandartNews.com

"Откраднат живот" скоро приключва и всички се чудят какво ще се излъчва на мястото на хитовата медицинска поредица. Говори се, че в праймтайма на Нова ще влезе ново шоу, подобно на сваленото преди години "Сделка или не", продуцирано от братята Халваджиян

Телевизията към момента имала предложения за няколко нови сериала, които могат да заемат опразнения часови пояс от 8 до 9 часа вечерта във вторник, сряда и четвъртък. Търсели се обаче по-евтини програми, които в същото време да имат потенциал да правят висок рейтинг. Най-лесният вариант, изпитан от години в много телевизии, е да се направи игра с възможност за големи печалби, които са трудни за печелене. 

В Нова имало идея за шоу, изградено на принципа на "Сделка или не" – с теглене на награди на сляпо. То няма да повтаря дословно сваленото предаване, а ще бъде нещо като негова модификация, за да не обвинят телевизията в претопляне на стари манджи. Предаването най-вероятно ще тръгне от есента, пише "Уикенд".

Да се позиционира игра с награди в праймтайм в България не е много популярно, но в Нова са го правили. Преди години те пуснаха шоуто "Стани богат" именно в най-гледаното време и ходът беше печеливш. Засега не е известно кой точно ще води шоуто. В момента се доуточнявали детайлите около бъдещето предаване. Все още не е отхвърлена идеята да тръгне нов български сериал. Не е ясно обаче дали подобна продукция ще може да бие турските сериали по bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай